Barão de são Cosme

Previous slide
Next slide

Barão de São Cosme is one of our favorite projects, and you’ll soon see why. With a unique design that blends colors, patterns, and wooden details, it’s hard not to fall in love at first sight.

We revamped the space by knocking down walls between the living room and kitchen, upgrading the electrical and plumbing systems, installing electric blinds and air conditioning, and furnishing it with custom-made pieces to give it that wow factor.

To add a touch of sophistication, we introduced a wooden partition. Wood brings warmth, texture, and durability, transforming an ordinary room into a cozy and stylish area. When used skillfully, it infuses elegance and timelessness into the environment.

Just picture stepping into your home and being welcomed by a chic entrance hall defined by a sleek wooden partition that gives a glimpse of the living and dining areas. It transforms the hallway from a dark corridor into an inviting space that beckons you inside.

Scroll down to check out the stunning before and after shots!

The Living Room

Before

After

Before

After

The kitchen

Before

After

Before

After

The corridor

Before

After

Before

After

Rooms

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Open space kitchen and living room

Before

After

Are you ready to explore more vibrant and dynamic projects? Click here to discover more exciting projects.